donderdag 18 oktober 2018
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Disturbed naar Nederland

Onlangs maakte Disturbed bekend op tour te gaan. Met deze tournee zouden de mannen ook naar Nederland komen, maar het was nog niet bekend waar de show gehouden zou worden. Daar is nu verandering in gekomen.

We zijn erg enthousiast om de Evolution Tour aan te kondigen, die in januari in Noord-Amerika begint en doorgaat in mei in Europa!“, laat de band weten via social media. In Nederland strijkt Disturbed neer in Amsterdam op dinsdag 7 mei 2019 om een headlineshow te geven in AFAS Live. Dit concert is ter promotie van het schijfje “Evolution“, dat morgen, vrijdag 19 oktober, uitgebracht wordt. Het voorprogramma van de avond is momenteel nog onbekend. Tijdens het Noord-Amerikaanse deel van de tour zal Three Days Grace het publiek opwarmen. Zodra er meer bekend is over het Europese deel, lees je dat natuurlijk hier bij Smash Press.

MEER: De show is indrukwekkend om te zien door het gretige gebruik van pyrotechniek.

De voorverkoop start op vrijdag 26 oktober om 11:00 uur. Een kaartje kost €51,52 inclusief overige kosten. Kaarten kunnen hier gekocht worden. Hieronder kun je luisteren naar Disturbed‘s “The Sound of Silence” en “The Best Ones Lie“. Ben jij van plan om naar de show te gaan? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist