dinsdag 27 maart 2018
 

Geschreven door Renske Berckmoes.

 

Download Festival 2018 kondigt ruim twintig nieuwe namen aan

Het festivalseizoen zit eraan te komen en dat betekent dat de line-ups worden aangevuld. Zo ook die van het Britse Download Festival 2018. Vandaag zijn er 21 nieuwe namen aangekondigd voor komende editie.

Het affiche is dit keer aangevuld met de volgende artiesten: Avatar, Andrew W.K., Hell Is For Heroes, Bad Religion, CKY, Nothing More, Black Foxxes, A, Bad Cop/Bad Cop, Culture AbuseLawnmower DethStarcrawlerDedBeing As an OceanEcca VandalIgorrrLoatheKaiser Franz JosefHelplessCellar Darling en Anchor Lane. Net als vorig jaar zijn er ook worstelaars te zien tussen de acts, aangezien het festival samenwerkt met WWE NXT Live!, een professionele worstelorganisatie.

MEER: Deze 65 artiesten zijn er sowieso ook bij tijdens Download Festival 2018

De headliners voor Download Festival 2018 zijn al even bekend: Avenged SevenfoldOzzy Osbourne en Guns N’ Roses. Zoals vanouds vindt het festival plaats in Donington Park, van vrijdag 8 juni tot en met zondag 10 juni. Er zijn nog tickets beschikbaar en deze vind je hier!

Heeft deze line-up van Download Festival 2018 jou over de streep getrokken om een kaartje te kopen? Laat het ons weten via Facebook en Twitter! Hieronder kun je luisteren naar “The King Wants You” van Avatar, “American Jesus” van Bad Religion en “Dissolve” van Being As an Ocean.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist