dinsdag 18 november 2014
 

Geschreven door Joy Cardoze.

 

Download Festival kondigt nieuwe namen aan

Het festival dat in lengte en breedte bekend is bij de meeste mensen, het Download Festival in Engeland, heeft onlangs een aantal namen aangekondigd. Eén van deze namen zal wat hoop wegnemen voor mensen die Muse graag op Pinkpop hadden willen zien.

Naast het onlangs bevestigde gerucht dat Foo Fighters Pinkpop zal gaan bezoeken, ging hetzelfde gerucht rond over Muse. Het Download Festival, wat gehouden zal worden op dezelfde dagen als Pinkpop, heeft laten weten dat Muse als headliner zal spelen op zaterdag 13 juni. Daarnaast heeft het festival ook bevestigd dat A Day to Remember, Marilyn Manson en Faith No More aanwezig zullen zijn. Omdat beide festivals beginnen op 12 juni en afronden op 14 juni, is de kans dat Muse op Pinkpop zal spelen erg klein. Toch ontkracht deze aankondiging het gerucht voor Pinkpop niet volledig, dus er zal toch gewacht moeten worden op een statement van Pinkpop directeur Jan Smeets.

Denk jij dat dit de kans op Muse voor Pinkpop teniet heeft gedaan? Laat het ons weten via Facebook en Twitter, terwijl je hieronder Muse‘s “Uprising” beluistert.

Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives