dinsdag 18 december 2018
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

Drummer Jeremy Spencer verlaat Five Finger Death Punch

2018 was een bewogen jaar voor Five Finger Death Punch. Na een aantal keer negatief in het nieuws te zijn geweest door onder andere een afgelaste show en een frontman die moest afkicken, bracht de band in mei een nieuw album uit: “And Justice For None“. 

De band komt vandaag helaas weer met een minder leuk nieuwtje. Drummer Jeremy Spencer heeft moeten besluiten om afscheid te nemen van Five Finger Death Punch. Wegens gezondheidsredenen is het voor hem niet langer mogelijk nog te blijven drummen bij de band. “Met gemengde gevoelens deel ik met jullie dit nieuws: spijtig genoeg heb ik moeten besluiten niet langer door te gaan als drummer van Five Finger Death Punch. Deze beslissing ligt al maandenlang zwaar op mijn schouders. Ik drum al sinds mijn zesde. Na jarenlang fysieke problemen die hebben geleid tot operaties, is het voor mij het beste om te stoppen. Net zoals bij professionele atleten: als het lichaam en de geest niet op een lijn zitten om te voldoen aan de strenge eisen die nodig zijn om op hoog niveau te presteren, is de keuze duidelijk. Ik heb het geluk dat mijn lichaam mij tientallen jaren heeft laten doen waar ik van hou: contrabas spelen en beuken op de drums. De enorme slijtage aan mijn lichaam heeft er echter voor gezorgd dat ik jullie niet meer de show kan geven die jullie verdienen en die mij voldoening en vreugde geeft“, deelt Spencer via social media.

MEER: Het ijzersterke geluid van Five Finger Death Punch is helemaal terug!” 

Wat vind jij van dit nieuws? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Hieronder kun je luisteren naar “Blue On Black” van Five Finger Death Punch

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist