dinsdag 18 december 2018
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Eerste namen Sound of Revolution Outdoor 2019 bekend

De data en eerste namen voor de indoor variant van Sound of Revolution 2019 zijn al een tijdje bekend. Vandaag heeft de organisatie ook meer laten weten over de outdoor editie, die komend jaar voor de eerste keer zal plaatsvinden. 

De eerste acts voor Sound of Revolution Outdoor 2019 zijn Gorilla Biscuits, Cockney Rejects, H2O, Dog Eat Dog, Booze and Glory, Carnivore A.D., All For Nothing, Grove Street Families, Hawser en The Young Ones. De organisatie heeft laten weten dat de bands elkaar niet zullen overlappen en je dus geen act hoeft te missen.

MEER: Alles weten over de indoor editie van Sound of Revolution 2019? Check het meteen!

Het festival vindt plaats op zaterdag 8 juni op het terrein voor het Klokgebouw in Eindhoven. De kaartverkoop start vrijdag 21 december om 12:00 uur via de website van Ticketmaster. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €49,00 inclusief servicekosten.

Hieronder kun je luisteren naar “Start Today” van Gorilla Biscuits en “Who’s the King” van Dog Eat Dog. Ga jij aanstaande vrijdag direct tickets scoren? Laat het ons weten via Facebook en TwitterDeel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist