woensdag 2 mei 2018
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Ego Kill Talent naar Nederland

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Ego Kill Talent zijn eerste headlineshow speelde in Nederland. Voor dat optreden werd toen de Upstairs van Melkweg te Amsterdam aangedaan. Binnenkort zijn de mannen terug in ons land.

Ego Kill Talent zal namelijk de support verzorgen voor Shinedown in Melkweg en Oosterpoort. Dat zijn echter niet de enige podia die de band aan doet. Op vrijdag 8 juni speelt Ego Kill Talent een gratis show in Blue Collar, Eindhoven. “Net zoals ze doen in hun eigen studio in Family Mob Studios in São Paolo speelt Ego Kill Talent een zogenaamde open-repetitieshow in Eindhoven. Hij oefent en speelt een volledige set in voorbereiding op de rest van de tour.“, laat het management weten.

MEER: Ego Kill Talent wordt gauw gelinkt met Foo Fighters. Tijdens de show, en vooral met ‘Heroes Kings and Gods’ en ‘Still Here’ wordt duidelijk waarom: Correa’s vocalen hebben een heel sterk Dave Grohl-tintje.

De afterparty is in handen van het Belgische DJ duo Goe Vur In D’n Otto. Aangezien er de toegang gratis is en er beperkte toegang is, moet je van te voren aanmelden door een mail te sturen naar mail@janissimo.nl.

Hieronder kun je luisteren naar “Still Here” en “Last Ride“. Ga jij naar deze show of zie jij de mannen als support bij Shinedown? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist