woensdag 9 januari 2019
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Ex-Bullet For My Valentine drummer, Michael Thomas, start nieuwe band

Vaak als een bandlid uit een band gaat of gezet wordt, duurt het niet lang tot die persoon in een nieuwe band te vinden is. Zo is dat ook het geval met Michael “Moose” Thomas, de ex-drummer van Bullet For My Valentine.

Deze nieuwe band draagt de naam Kill the Lights. In de band zitten ook leden uit andere bands. Frontman James Clark, bekend van Throw the Fight, gitarist Jordon Whelan, bekend van Still Remains, gitarist Travis Montgomery, bekend van Threat Signal en bassist Davey Richmond, die je kunt kennen van Glamour of the Kill.

MEER: Vuurtje in de pit bij Bullet For My Valentine? Geen probleem!

Ik ben superblij dat ik weer terug ben. Ik kan niet wachten tot iedereen dit hoort.“, laat drummer Moose weten. Toen Moose uit Bullet For My Valentine was, heeft hij wat gespeeld en aangekloot. Op een gegeven moment bedacht hij dat hij het zonde vond om alles weg te gooien waar hij zo hard voor gewerkt had. Vervolgens zocht hij contact met Whelan en dit was het begin van Kill the Lights.

Het eerste muzikale wapenfeit van Kill the Lights is al met de wereld gedeeld. Deze heeft de naam “The Faceless” gekregen. Momenteel is het niet bekend of er een EP of album komt.

Hieronder kun je “The Faceless” beluisteren. Ben jij blij met deze nieuwe track? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist