vrijdag 3 juni 2016
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Fall Out Boy, 5 Seconds of Summer en meer nemen soundtrack Ghostbusters op

Het was al langer bekend dat volgende maand de nieuwe Ghostbusters film verschijnt. Vandaag zijn echter de soundtracks van de film bekend gemaakt. Artiesten die hier aan hebben meegewerkt zijn onder andere 5 Seconds of Summer en Fall Out Boy.

5 Seconds of Summer laat weten dat deze nieuwe track tevens zijn nieuwe single zal zijn. De band vertelt het volgende: “We kregen de kans om een nummer uit te brengen voor de nieuwe Ghostbusters soundtrack en zoals je kan voorstellen wilden wij dit graag doen. We zijn allemaal grote fans van de originele film, dus we kunnen niet wachten om deel uit te maken van de nieuwe. De track zal onze nieuwe single zijn en heet ‘Girls Talk Boys’“.

Fall Out Boy heeft voor dit project samengewerkt met Missy Elliot. Bassist Pete Wentz laat via Twitter weten dat het gaat om een vernieuwde versie van de officiële soundtrack “Ghostbusters“. De originele versie van deze track werd door Ray Parker Jr. opgenomen voor de eerste Ghostbusters film in 1984.

Andere artiesten die ook een track hebben opgenomen voor de film zijn Elle King, G-Eazy ft. Jeremih, Pentatonix, WALK THE MOON en Wolf Alice. Zowel de film als de tracks komen op 15 juli uit. Hieronder kun je de trailer van de film bekijken. Ben jij benieuwd naar de soundtracks van de film? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist