maandag 19 oktober 2015
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Fan mishandeld door Danzig

Wat een toffe avond had moeten worden, eindigde voor een fan van de band Danzig in een ramp. De fan reisde naar Montreal, Canada voor een show van Danzig, maar werd uiteindelijk mishandeld door de band zelf.

De fan heeft nu via Facebook laten weten wat er precies gebeurd is en heeft een foto gedeeld van zijn gezicht na het incident: “Ik werd het podium opgeroepen nadat ik een foto had gemaakt. Daar werd ik door de beveiligers van de band geslagen en vastgehouden zodat Danzig mij zelf ook een klap kon geven.” De fan heeft zijn vrienden opgeroepen om het bericht zoveel mogelijk te delen, omdat de politie in Canada niets voor hem kan betekenen. De reden hiervoor is omdat ze beide niet uit Canada komen en het incident niet is vastgelegd. De band beweert aan de politie dat hij is gevallen.

Wij van Smash Press wensen de fan heel veel sterkte in deze periode.

UPDATE:

Naar aanleiding van het bericht dat de aangevallen-fan gisteren op Facebook plaatste, hebben andere aanwezige van de Montreal show iets laten weten. Er lijkt echter niet één duidelijk verhaal uit te komen, aangezien andere aanwezigen het anders hebben ervaren: “Niemand is het podium opgehaald en geslagen. Glenn Danzig heeft op een gegeven moment een opmerking gemaakt: ‘ik kom ook niet in jouw huis filmen’ en dat was het.

Volgens een andere fan heeft er daadwerkelijk wel iets plaatsgevonden, echter niet tijdens de show maar erna: “Meteen na de show kwam Glenn naar buiten en daar heeft hij de fan tegen zijn ribben geschopt. Danzig probeerde ook nog een paar klappen te geven voordat de beveiligers hem naar zijn bus brachten. Glenn bleef de fan uitschelden voor ‘Motherfucker’.

Er zijn verschillende verhalen over die avond, maar het zal waarschijnlijk niet duidelijk worden wat er nu daadwerkelijk is gebeurd.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist