maandag 9 juni 2014
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Fan plast in eigen mond tijdens Trash Talk show

Het klinkt misschien een beetje apart. Misschien is dat het ook wel voor jou. Mogelijk is dit een dagelijks ritueel van die jongen die het deed. In z’n eigen mond plassen. Dit gebeurde tijdens een geheime show die de band Trash Talk gaf. Deze gig vond plaats in Melbourne, Australië. In het midden van de moshpit haalde de jongen, wiens naam (nog) onbekend is, zijn kleine vriend tevoorschijn en besloot zichzelf te besproeien in zijn mond met zijn eigen inhoud.

Via Reddit reageerde een ooggetuigen hierop: “Het ging overal, over zijn shirt in zijn haar, hij ging er écht voor, voor een dikke minuut. Het was wild. En ja, hij ging gewoon door alsof er niets was gebeurd, het was één van de grappigste/vreemdste/meest ranzige en verwarrende wat ik ooit in m’n leven heb gezien.” De foto van het verfrissende voorval kun je hieronder zien. Wel met een zwart balkje voor meneer zijn pielemuis.

Trash_Talk_show_piss

Maar goed: ieder zo zijn ding en dat moet je respecteren! Hieronder kun je luisteren naar een track van Trash Talk. Dit is de track “119.” Krijg jij nu ook zin om in je eigen mond te plassen? Laat het weten via Facebook en Twitter, wie weet kunnen wij jou wel koppelen met deze plaskop.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist