maandag 19 oktober 2020
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

FEVER333 brengt nummer uit

FEVER 333 komt later deze week met een nieuwe EP, genaamd “Wrong Generation“. Om de fans alvast een voorproefje te geven is er vandaag al iets nieuws.

De band heeft namelijk de single “Bite Back” online geplaatst. De EP met deze track is geschreven door vocalist Jason Aalon Butler nadat hij dertien dagen op straat in Los Angeles is geweest om te protesteren tegen de moord op George Floyd.

MEER: FEVER 333 puilt uit Oude Zaal van Melkweg

Over de single “Bite Back” zegt FEVER 333‘s vocalist: “Alles in dit nummer is wat ik heb gezien in die dertien dagen en wat ik voel dat moet gebeuren. Ik zag gebouwen branden. Ik zag gevechten. Ik zag blanke bondgenoten voor de Nationale Garde stappen, omdat ze wisten dat ze een kracht hadden die de zwarte lichamen achter hen niet hadden. Wat had je verwacht? Als je iemand zo lang in een hoek stopt en ze laat zien hoe snel het leven van ze afgenomen kan worden, weet ik niet welke andere optie er is dan terugvechten.

Hieronder kun je luisteren naar “Bite Back” van FEVER 333. Wat vind jij van deze single? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Laat een reactie achter:

Spotify playlist