dinsdag 4 september 2018
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Fil Thorpe-Evans verlaat Neck Deep

Met het album “The Peace and the Panic“ op zak is Neck Deep flink aan het touren. Een Amerikaanse tour staat op het punt van start te gaan en een Europese tour volgt begin komend jaar. Nu is er minder leuk nieuws vanuit de band: bassist Fil Thorpe-Evans heeft Neck Deep verlaten.

De bassist heeft dit via een statement op Neck Deep‘s social mediakanalen bekendgemaakt. “Vooral het laatste jaar ben ik in mijn beperkte vrije tijd veel bezig geweest achter de schermen, werken aan nieuwe muziekprojecten in verschillende genres, schrijven en produceren voor mezelf en voor andere mensen. Dit is heel snel een echte passie voor me geworden en om mezelf trouw te blijven betekent dat ik daar nu volledig voor ga.“, deelt Thorpe-Evans in het bericht. De bassist laat ook weten dat er geen onenigheden zijn tussen hem en de rest van Neck Deep.

MEER: Neck Deep komt begin 2019 naar Nederland toe voor een headlineshow

Hieronder kun je luisteren naar “In Bloom” en “A Part of Me” van Neck Deep. Wat vind jij van het vertrek van bassist Fil Thorpe-Evans? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist