dinsdag 3 april 2018
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Fleshgod Apocalypse bestolen van volledige live-uitrusting

De Italiaanse band Fleshgod Apocalypse tourt momenteel door Europa voor enkele shows. Na het optreden in het Zweedse Gothenburg zijn de mannen bestolen van hun volledige live-uitrusting.

Fleshgod Apocalypse heeft hierdoor het besluit moeten nemen om de overige tourdata te annuleren. Het gaat hier om shows in Kopenhagen, Hamburg, Brasov en Mannheim. De band laat weten dat het waarschijnlijk gaat om ongeveer €20.000,00 aan spullen. “Laat het ons alsjeblieft weten als een van deze drollen onze spullen online proberen te verkopen.“, meldt de band. Hier vind je een overzicht met de spullen die gestolen zijn. Fleshgod Apocalypse laat weten er alles aan te doen om zo snel mogelijk weer op het podium te staan. Mocht je de band willen steunen, overweeg dan om via deze website merchandise aan te schaffen.

MEER: Fleshgod Apocalypse is de headliner van Amsterdam Metalfest in mei

Hieronder kun je luisteren naar “The Fool” en “Cold As Perfection” van Fleshgod Apocalypse. Ben jij van plan merchandise aan te schaffen om de band te steunen? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist