woensdag 16 januari 2019
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Flogging Molly en acht anderen naar Bospop 2019

De eerste paar namen voor Bospop 2019 werden eerder al bekendgemaakt. Onder andere Sting, Snow Patrol en Skunk Anansie werden op het affiche geplaatst. Vandaag sieren nog negen nieuwe namen deze lijst.

Flogging Molly, James Morrison, Kovacs, Jimmy Barnes, The White Buffalo, Jessica Wilde, The Lachy Doley Group, The Doors Alive en Marc Broussard zijn bevestigd voor Bospop 2019. Het festival vindt plaats in Weert op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli 2019. “De titel van het meest recente Flogging Molly-album luidt ‘Life Is Good’ en dat gevoel weet de groep ook op te roepen tijdens optredens.“, aldus concertorganisator Mojo.

MEER: Direct komt een euforisch gevoel in je naar boven en dit blijft het hele optreden aanhouden.

Een dagkaart kost €69,00 exclusief overige kosten. Voor een zaterdag en zondag-ticket betaal je €120,00 exclusief overige kosten en als je alle drie de dagen wilt kost dat €165,00 exclusief overige kosten. Tickets zijn hier aan te schaffen.

Ben jij van plan om naar Bospop 2019 te gaan na het zien van deze negen namen? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Hieronder kun je luisteren naar “Selfish Man” van Flogging Molly en “Nothing Ever Hurt Like You” van James Morrison.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist