vrijdag 30 november 2018
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

FortaRock 2019 deelt ticketinfo en meer

De organisatie van FortaRock 2019 is met namen aan het strooien. Zo werden in het begin van de week Amon AmarthSymphony XEnslaved, Cult of Luna en Gloryhammer bekendgemaakt.

Gisteren werden Amorphis, Uncle Acid and the Deadbeats en Power Trip hieraan toegevoegd, wat het totaal op dit moment op acht bands brengt. FortaRock 2019 heeft vandaag laten weten dat er uiteindelijk 30 acts zullen optreden in het Nijmeegse Goffertpark op zaterdag 1 en zondag 2 juni. Verder is ook bekendgemaakt dat de early bird voorverkoop morgen, zaterdag 1 december, van start zal gaan. Voor een dagticket betaal je €40,00 exclusief €5,00 servicekosten en voor een weekendticket €70,00 exclusief €5,00 servicekosten. Deze early bird prijzen gelden tot en met zondag 6 januari. Vanaf maandag 7 januari betaal je €50,00 exclusief €5,00 servicekosten voor een dagticket en €85,00 exclusief €5,00 servicekosten voor het hele weekend.

MEER: Nightwish sluit knallend af met vuurwerk en daarmee is FortaRock 2018 afgesloten.

Ben jij tevreden met de line-up tot nu toe? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Hieronder kun je luisteren naar “Amongst Stars” van Amorphis, “Mind Crawler” van Uncle Acid and the Deadbeats en “Executioner’s Tax (Swing of the Axe)” van Power Trip.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist