woensdag 30 oktober 2019
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

FortaRock kondigt einde aan

Dit jaar vierde FortaRock zijn tienjarige bestaan met onder andere optredens van Amon Amarth en Children of Bodom. Vandaag heeft organisatie een minder leuke mededeling voor zijn trouwe bezoekers.

FortaRock heeft namelijk zijn einde aangekondigd. “Het heeft even geduurd voordat de knoop definitief doorgehakt was en het is dan ook met pijn in ons hart om te moeten mededelen dat er in 2020 geen FortaRock festival gaat plaats vinden. Dit is zeker geen makkelijke beslissing geweest, maar na tien geweldige edities hebben we alles bereikt wat we voor ogen hadden met dit festival. De heftige concurrentie, stijgende gages plus prijzen in het algemeen en dit alles in combinatie met strengere regelgeving, maakt het steeds moeilijker om een festival te organiseren zoals wij dat voor ogen hebben.“, aldus de organisatie. Daarnaast laat FortaRock weten wel al plannen te hebben voor toekomstige activiteiten. Wat dit precies inhoud is nog onduidelijk.

MEER: Zo zag FortaRock 2019 eruit!

Bekijk hieronder nog eens de aftermovie van 2019. Wat vind jij van het besluit van de organisatie? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Laat een reactie achter:

Spotify playlist