donderdag 7 maart 2019
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

Frank Turner klaar met opnames nieuw album

Op 4 mei 2018 bracht Frank Turner zijn zevende studioalbum uit: “Be More Kind“. Voor de release van het album werd onder andere de single “Little Changes” al gedeeld.

Onlangs liet de folkpunker weten klaar te zijn met het opnemen van een nieuwe plaat. Frank Turner deelde dit via een post op social media vanuit de studio: “Het zit erop! Net klaar met het opnemen van album nummer acht samen met de fantastische Catherine J. Marks. Ik houd de details nog even voor me en er moet nog gemixt worden, maar ik ben erg opgewonden om deze nieuwe nummers met jullie te delen. Later in het jaar moet hij uitkomen!“. Zodra er meer details bekend worden gemaakt, lees je dat natuurlijk hier bij Smash Press.

MEER: […] Turner is zijn wilde haren zeker nog niet verloren. De zanger springt, rent en danst nog net zo hard over het podium als voorheen.

Ben jij ook zo opgewonden over de nieuwe plaat van Frank Turner? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Hieronder kun je luisteren naar “Plain Sailing Weather“.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist