woensdag 12 december 2012
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Gitarist All Shall Perish verlaat band

Toen ik de band All Shall Perish voor het eerst op het podium zag staan, verzorgde zij het voorprogramma van van WhitechapelAll Shall Perish had ik nog nooit gezien of gehoord, dus voor mij was het een flinke verrassing van wat ik ging krijgen. Maar toen zij begonnen was het geweldig goed. Maar goed, terug naar het onderwerp. Ben Orum, de gitarist van All Shall Perish heeft besloten om de band te verlaten. Rob Maramonte, van Fallujah zal zijn plaatst innemen tijdens de toer.

“Ik heb 10 jaar van bloed, zweet en tranen gegeven om mijn droom te verwezenlijken en jullie hebben geholpen deze te voldoen. In All Shall Perish zitten is het beste wat mij is overkomen in mijn leven, naast het vader worden.” zegt Ben Orum. “Ondanks dat ik enorm verdrietig ben om mijn besluit, dat ik de band verlaat, is het toch nodig op dit punt in mijn leven. Zoals jullie weten heb ik een familie en de verantwoordelijkheid er voor hen te zijn. Helaas, ik kan dit niet combineren met toeren, niet meer. Zodra ik klaar ben met toeren, zal ik nooit stoppen met het schrijven van muziek. Ik word lid van de extreme metal band Oblivion als hun bassist en hulp songwriter. Oblivon‘s debuut album zal op 1 Januari 2013 uitgebracht worden. Wij zijn enorm blij om dit de metal wereld in te brengen. Ik heb altijd gehouden van death metal en extreme muziek, dit is mijn terugkeer naar ECHTE death metal. Stay in touch, you know where to find me!” Dit heeft Orum hier allemaal over te zeggen.

Mocht jij All Shall Perish nog niet kennen, kun je hieronder de video van het nummer “Eradiction” bekijken en beluisteren.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist