dinsdag 9 juli 2019
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

Good Charlotte cancelt rest Europese tour

In mei werd bekendgemaakt dat Good Charlotte deze zomer een show zou spelen in de Amsterdamse Paradiso. De band stond begin dit jaar nog op de planken van 013, Tilburg.

Vandaag heeft Good Charlotte echter laten weten de rest van zijn Europese tour te moeten cancelen wegens een sterfgeval in de familie. De mannen hebben dit laten weten via een bericht op Twitter: “GC fans overal, met heel veel teleurstelling moeten we mededelen de rest van onze zomertour te cancelen. Dit jaar is een van de meest uitdagende jaren geweest voor ons als band, waarin we hebben moet omgaan met een zeer persoonlijk en onverwacht sterfgeval in de familie. We moeten de tijd nemen om te focussen op onze gezondheid en de mensen die dichtbij ons staan. Bedankt voor de liefde en steun die we van jullie hebben gehad, we hopen dat jullie weten hoe zeer we dit waarderen. We hopen jullie allemaal heel snel te zien. Liefs, GC.

MEER: Good Charlotte trakteerde 013 vandaag op een show waarbij elke periode van de band was opgenomen in de set.”


De organisatie van Paradiso heeft de volgende mededeling geplaatst op zijn website: “Helaas heeft Good Charlotte ons laten weten genoodzaakt te zijn de show in Paradiso op 5 augustus te cancelen. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met hierin meer informatie waar je je tickets kunt retourneren.

Had jij kaartjes voor deze show? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Hieronder kun je luisteren naar “The Young & the Hopeless“.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist