vrijdag 25 mei 2018
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Good Charlotte voor optreden naar Nederland en België, brengt track uit

Het meest recente album van Good Charlotte werd uitgebracht in 2016: “Youth Authority“. Er wordt nu gewerkt aan een nieuw schijfje, de eerste track is een feit en er is een tournee gepland.

Het eerste nieuwe nummer van de band draagt de naam “Actual Pain” en zal te vinden zijn op het album “Generation XR“. Dit schijfje komt uit op 14 september 2018. Om deze track te promoten heeft Good Charlotte meteen een concert aangekondigd in 013, Tilburg en eentje in AB, Brussel.

MEER: Je kunt hier zien hoe een show van Good Charlotte er ongeveer uit zal zien

Op donderdag 7 februari staat de band in Brussel en op maandag 18 februari is het de beurt aan Tilburg. Een kaartje in 013 kost €38,40 inclusief overige kosten. Meer informatie en tickets vind je hier. Voor de show in Brussel betaal je €29,00 inclusief overige kosten. Voor tickets en meer informatie over dit optreden kun je hier terecht. De voorverkoop van beide concerten gaat op 1 juni om 10:00 uur van start. Over een voorprogramma is nog niets bekend.

Wil jij bij een van deze twee gigs zijn? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Hieronder kun je luisteren naar “Actual Pain” en “I Just Wanna Live” van Good Charlotte.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist