vrijdag 21 april 2017
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

Gorillaz deelt album via augmented reality app

Gorillaz brengt na zes jaar afwezigheid een nieuw album uit: “Humanz“. Dat dit groot nieuws is voor de fans, weet de band zelf maar al te goed. De lancering van de plaat laten ze dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan. Gisteren waren 2D en Murdoc nog live te zien op YouTube tijdens een interview over het schijfje.

Vandaag heeft de muziekgroep rondom muzikant Damon Albarn en tekenaar Jamie Hewlett weer iets nieuws gelanceerd. Fans hebben namelijk de mogelijkheid het album een week voor de releasedatum in zijn geheel te beluisteren. Dit hele weekend, van 21 tot en met 23 april, kun je via de Gorillaz app op zoek naar een albumstream op 500 locaties wereldwijd. Voor Nederland is inmiddels bekend geworden dat deze locaties zich bevinden in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen en Eindhoven. Voor de exacte coördinaten van deze Humanz House Party kun je terecht in de app.

MEER: Op 6 mei kun je je onderdompelen in de wereld van Gorillaz door een bezoek te brengen aan het pop-up spirit huis in Amsterdam

Ga jij dit weekend op zoek naar één van deze locaties om het album te beluisteren? Deel het met ons via Facebook en Twitter, terwijl je hieronder luistert naar “Let Me Out” van Gorillaz.

Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives