vrijdag 7 oktober 2016
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Green Day album krijgt film

Vandaag verscheen het nieuwe album van Green Day: “Revolution Radio“. Er is echter ook een nieuwtje rondom een oudere plaat van de heren. Het album “American Idiot” krijgt namelijk zijn eigen film.

De plaat kreeg eerder al een Broadway musical en er waren langere tijd al vage plannen voor de film. Nu heeft Green Day‘s frontman, Billie Joe Armstrong, een update gegeven: “We hebben groen licht van HBO. Het script wordt momenteel hier en daar wat aangepast. Dus ik weet nog niet precies wanneer we beginnen met filmen, maar het gaat zeker gebeuren.” Wanneer we de film kunnen verwachten blijft voorlopig nog even onbekend. Als het aan Armstrong ligt, zal hij zelf ook een grotere rol in de film spelen. Onlangs werd duidelijk dat Armstrong de hoofdrol speelt in de film Ordinary World. Daarnaast zal de frontman Charlie Chaplin gaan spelen in de serie Drunk History.

Hieronder kun je luisteren naar “American Idiot“, afkomstig van het gelijknamige album. Ben jij benieuwd naar de film over dit schijfje? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist