woensdag 6 juni 2018
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

Groezrock Indoor 2018 maakt details en eerste bands bekend

Vorig jaar oktober werd bekendgemaakt dat er in 2018 geen Groezrock zou plaatsvinden. De organisatie liet zijn bezoekers echter niet in de kou zitten en beloofde een speciale Groezrock Indoor editie te organiseren in oktober. In maart werden de eerste details hierover al bekendgemaakt, maar vandaag komt de organisatie met meer nieuws.

De eerste vijftien namen van Groezrock Indoor zijn namelijk een feit. Onder andere Reel Big Fish, Abhinanda, Down By Law, Iron Reagan, Will Haven, Black Peaks, Bleed From Within, Cold Ground, Culture Abuse, Lotus, Napoleon, Pas De Chance, Sons, This Means War en Toxic Shock zullen op zaterdag 27 oktober in Muziekodroom te Hasselt staan. Groezrock Indoor laat weten dat de twee headliners bekendgemaakt zullen worden op donderdag 21 juni. Naast deze acts komen er nog vijf bands bij op de poster, waardoor het totaal op 22 uitkomt. Tickets voor Groezrock Indoor zijn per direct te koop en kosten in de voorverkoop €48,00 inclusief servicekosten. Je haalt je kaartjes hier. Voor de late beslissers: aan de deur betaal je €58,00.

MEER: De organisatie van Groezrock had vorig jaar een flinke discussie met een journaliste

Wat vind jij van de eerste namen van deze line-up? Ben je in oktober op Groezrock Indoor te vinden of wacht je liever tot volgend voorjaar op de outdoor versie? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. In de tussentijd kun je hieronder luisteren naar “Sell Out” van Reel Big Fish, “Home” van Black Peaks en “Bee Kind To the Bugs” van Culture Abuse.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist