woensdag 7 maart 2018
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Halestorm naar Nederland en België

De dame en heren van Halestorm brachten in 2015 hun meest recente schijfje uit: “Into the Wild Life“. Eind janauri van dit jaar sprak de band over een nieuw album. In afwachting van meer informatie over het schijfje, heeft de band vandaag een tournee aangekondigd.

FREAKS! We zijn zo enthousiast om een Europese tour aan te kondigen deze herfst!“, laat de band rondom frontvrouw Lzzy Hale weten via social media. Met deze tour maakt Halestorm ook een stop in Nederland en België. Op maandag 1 oktober wordt er een concert gegeven in 013, Tilburg en twee dagen later, op woensdag 3 oktober staat de band in Trix, Antwerpen. Het voorprogramma is nog onbekend. Voor een kaartje in Tilburg betaal je €24,60 inclusief servicekosten en in Antwerpen kost een ticket €28,00 inclusief overige kosten. Hier kun je een 013-ticket kopen en hier een Trix-ticket.

MEER: Zo klinkt Halestorm tijdens het coveren van een AC/DC-track

De voorverkoop voor beide concerten start op vrijdag 9 maart om 13:00 uur. Zit jij klaar om tickets te kopen voor een van deze gigs? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Hieronder kun je luisteren naar Halestorm‘s grootste hit: “I Miss the Misery“.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist