woensdag 31 januari 2018
 

Geschreven door Renske Berckmoes.

 

Halestorm over nieuw album

Afgelopen september liet Halestorm weten bezig te zijn met een nieuw album. Vandaag hebben de bandleden hier meer over losgelaten.

In een recent interview deelden de frontvrouw, Lzzy Hale, en gitarist, Joe Hottinger, bijna klaar te zijn met de opnames van Halestorm‘s vierde studioalbum. “We hebben nog ongeveer twee weken te gaan, alleen nog wat zang en zo. Het rockt. Het is het zwaarste dat we ooit hebben gedaan.” vertelde Hottinger. Hale ging in op de nieuwe richting die Halestorm is opgegaan. Hierdoor heeft het ook wat langer geduurd voordat dit album kon worden gemaakt. “We houden er gewoon niet van om hetzelfde ding te blijven doen. Albumcyclussen voor rock op dit moment – het is ongeveer drie jaar voor één albumcyclus. En je bent aan het eind een heel ander persoon dan dat je aan het begin was. Dus het is voor ons erg moelijk om terug te gaan… we blijven vooruit gaan.” De nieuwe plaat van Halestorm wordt in 2018 verwacht; een precieze releasedatum is nog niet bekendgemaakt door de band.

MEER: Zo klonk de laatste EP van Halestorm: “ReAniMate 3.0: The CoVeRs EP

Luister hieronder naar “I Am the Fire” van Halestorm. Wat zijn jullie verwachtingen van het nieuwe album? Laat het ons weten via Facebook en Twitter!

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist