donderdag 31 oktober 2013
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Happy Halloween; ranzige video’s

Vandaag is het, zoals je waarschijnlijk al wel weet, Halloween. Dit enge feest wordt in Nederland helaas nog niet zo uitbundig gevierd zoals dat in Amerika gedaan wordt. Echter willen wij jou toch een paar leuke video’s voorschotelen.

Met de eerste video zullen wij direct binnen knallen. Een heerlijk, geweldig, gore, ranzige, smerige en vreemde video kun je hier als eerste bekijken. Dit is de video die de mannen van Dir En Grey hebben gemaakt voor de track “Obscure“. Scroll na het kijken verder naar beneden, want er is meer!

Na Dir En Grey‘s “Obscure” is het tijd voor clip van de band die dit jaar zijn re-entree heeft gemaakt. Carnifex schittert hieronder in een alles kapot scheurende video voor het nummer “Until I Feel Nothing“. De beelden zijn minstens freaky te noemen, maar goed… Daar is het vandaag Halloween voor! Meer woorden moeten niet worden vuilgemaakt aan deze video. Check het zelf maar.

Als derde video hebben wij een artiest die je niet eens weg kàn denken bij Halloween. Je raadt het al, hieronder is een video van Marilyn Manson te vinden. De shockrocker heeft deze video, voor het nummer “Tourniquet“, nog vóór het jaar 2000 uitgebracht. Iets wat je niet zou zeggen als je de video checkt. Wij van Smash Press vinden dat de kwaliteit erg goed is, als je kijkt naar het jaar. Manson is een artiest die extra geëerd moet worden deze dag, vandaar de logische keus dat je Brian Hugh Warner, zoals hij in het echt heet, ook hier vindt.

Het is groot nieuws dat Suicide Silence weer doorgaat. Dit doen zij namelijk met een nieuwe zanger. Eddie Hermida is de nieuwe frontman van de band. Eerder was Hermida de zanger van All Shall Perish. Dus als je dit nieuws te horen krijgt, zoek je zo nu en dan ook wel een video op van zijn oude band, om zo een indruk van de heer te krijgen. Dit deden wij ook en kwamen de volgende video tegen. Oké, eerlijk is eerlijk… Het is niet een video van de band zelf, maar het is wel heerlijk smerig, ranzige, gore en dode video. Hoewel, grotendeels dood! Beluister, maar kijk vooral, hieronder All Shall Perish‘s “Wage Slaves“.

Om dit artikel af te sluiten, doen wij dat met een track zonder video. Voor iedereen die van Halloween en dubstep houdt, is dit een perfect nummer. Om dit nummer tussen deze lijst te zitten is erg voor de hand liggend, maar wel erg lekker. Er zit geen video bij, maar draai wel je boxen op vol volume! Bij ons gaat de track van Figure‘s “This is Halloween” nog even op repeat.

Nu zijn wij benieuwd welke video jij echt aan deze lijst zou willen toevoegen. Welke band zijn video is een topper in het “Halloween-genre“? Laat jouw favoriete gore clip zien aan ons. Stuur een link via Facebook, Twitter of laat onderaan deze pagina jouw video achter. Wie weet plaatsen we de door jouw gekozen video hier nog onder, als aanvulling.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist