dinsdag 28 maart 2017
 

Geschreven door Renske Berckmoes.

 

Ice Nine Kills releaset nieuwe clip

Begin dit jaar zette Ice Nine Kills zichzelf in de spotlights door de remastering van zijn album “Safe Is Just A Shadow” uit te brengen. Vandaag is de band in het nieuws gekomen door de release van een nieuwe clip.

De clip waar het om gaat hoort bij de track “The Nature of the Beast“. Dit nummer was reeds te horen op het vorige album van Ice Nine Kills: “Every Trick in the Book“. In een interview verklaart frontman Spencer Chamberlain het volgende over de clip: “Deze video is eigenlijk het derde en laatste hoofdstuk van een videotrilogie die begon in de herfst van 2015 met ‘Communion of the Cursed’. We gaan weer verder waar ‘Hell in the Hallways’ vorige lente is gestopt, met het volgen van Kevin terwijl hij zich door de duistere kant van de literaire klassiekers manoeuvreert, waarop ons album ‘Every Trick in the Book’ is geïnspireerd. De track ‘The Nature of the Beast’ is een eerbetoon aan de klassieker Animal Farm van George Orwell. De boodschap van dat boek blijkt nog steeds relevant te zijn, gezien het gevaarlijke politieke klimaat dat ons land op dit moment overspoelt.

MEER: Check de mannen van Ice Nine Kills live op Slam Dunk Festival 2017

Bekijk hieronder de nieuwe clip van Ice Nine Kills. Vind jij dat de clip goed past bij de track “The Nature of the Beast“? Laat het ons weten via Facebook en Twitter!

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist