maandag 11 juni 2018
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

In Flames terug naar Nederland voor twee concerten

Eind 2017 stond In Flames samen met Five Finger Death Punch en Of Mice & Men in AFAS Live, Amsterdam. Nu is het tijd voor de eerstgenoemde band om dit jaar twee headlineshows te geven in ons land.

De Zweedse metalband In Flames heeft laten weten op tournee te gaan. Tussen de festivals door maakt de groep ook een stop in de Eindhovense Effenaar en de Utrechtse TivoliVredenburg. “Hun stijl is de laatste jaren geëvolueerd richting wat meer toegankelijke alternative metal, maar gebeukt wordt er nog steeds.“, laat de organisatie van de Utrechtse venue weten.

MEER: Het muzikale talent van de band gecombineerd met de kenmerken van de show eromheen maakt dit optreden zeer geslaagd!

De eerste show wordt gespeeld in Effenaar op donderdag 23 augustus. Voor een ticket betaal je €30,50 inclusief servicekosten. De voorverkoop start op woensdag 13 juni via deze link. Het optreden in Utrecht wordt gehouden op vrijdag 24 augustus. Een kaartje kost €31,50 inclusief overige kosten en kan vanaf 13 juni hier worden aangeschaft. Het voorprogramma moet nog worden aangekondigd.

Ben jij van plan om op 23 of 24 augustus uit je dak te gaan bij In Flames? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Luister hieronder naar “Rusted Nail” en “Here Until Forever” van de Zweden.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist