vrijdag 8 september 2017
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Interview: August Burns Red 2017

Eind augustus waren de metalcorebeukers van August Burns Red in Amsterdam om een gig te geven in Melkweg. Even voor het optreden spraken wij van Smash Press met Dustin Davidson. Davidson is de bassist van August Burns Red en werd in 2006 lid van de band.

In ons interview sprak hij onder andere over het begin van de band, nieuwe muziek, de eerder uitgebrachte single “Invisible Enemy, zwemmen in kanalen en prostituees afwijzen. Als je onze interviews volgt, weet je dat we altijd drie terugkerende vragen hebben op het eind. Vanaf vandaag gaat dit onderdeel verder onder de naam The Smash Press Triple. Bij The Smash Press Triple wordt er ook antwoord gegeven op de vraag welke Disneyprinses Davidson zou zijn. Althans… Dat zie je in het interview.

Wat een beestachtig optreden zetten de heren hier neer. Het is mooi om te horen hoe Luhrs van highs naar lows wisselt: kippenvel met zweet op je rug. Het is bovendien waanzinnig hoe magisch drummer Matt Greiner, gitaristen Brent Rambler en JB Brubaber en basgitarist Dustin Davidson hun instrumenten bespelen.“, valt te lezen in onze review. Hieronder vind je een paar foto’s die bij de review horen.

Tekst gaat onder de foto’s verder.

Bekijk hieronder ons interview met Davidson. Kijk je liever de video op YouTube zelf? Dan klik je hier! Voel je vrij om je direct te abonneren op ons kanaal als je dit nog niet gedaan hebt.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist