dinsdag 7 november 2017
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Interview: Dock 83 2017

In Nederland hebben we genoeg goede bands. Ook bands die niet in grote zalen staan kunnen hele goede muziek maken, een geweldig hard feestje bouwen en de tofste en meest sierlijke moshpits creëren. Een van deze bands in ons kleine land is niemand minder dan de uit Utrecht afkomstige Dock 83. De band, die zichzelf nog wel eens Dock noemt, bestaat uit zanger Jesse Lakerveld, gitarist Samuel Crans, drummer Joris de Jong en bassist Mark Smit.

In 2013 zag Dock 83 het levenslicht. We vroegen de guys om terug te gaan in de tijd en een bezoekje aan 2013 te brengen: “Toen in 2013 wisten we echt niet, ehh… Hoe we dit moesten aanpakken. Echt, als ik nu terugkijk dan denk ik: ‘Jezus, wat waren wij een amateurs.’“, laat frontman Lakerveld weten. Waar gitarist Crans heel wijs op aanvult: “Ja, je moet ergens beginnen, toch?

Maar we vroegen ook hoe het eruit zou zien als we er nog eens vier jaar bijplakken. Mooie doelen heeft Dock 83 genoeg in ieder geval. “Voor mij is dat toch wel echt dat we voor een groot festival spelen. Dat je al die mensen ziet springen en dat iedereen de teksten kent gewoon.“.

Er zijn artiesten die nog wel eens moeten nadenken als wij een van onze vragen stellen uit The Smash Press Triple: Welke Disneyprinses zou je willen zijn. De jongens van Dock 83 hebben geen last van keuze stress bij deze vraag.

Als je ook benieuwd bent waar frontman Lakerveld om zou janken, zul je toch echt het volledige interview moeten bekijken en beluisteren. “Dan zou ik echt gaan janken, zo van holy shit.

Bekijk hieronder ons interview met zanger Jesse Lakerveld en gitarist Samuel Crans van Dock 83. Kijk je liever de video op YouTube zelf? Dat kan natuurlijk ook, dan klik je hier! Voel je vrij om je direct te abonneren op ons kanaal als je dit nog niet gedaan hebt.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist