maandag 11 december 2017
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Interview: Stand Atlantic 2017

Op woensdag 6 december 2017 stond ROAM in een erg volle Melkweg. De band had twee supportacts: Sealow en de uit Sydney komende Stand Atlantic. Voordat de Australiërs op de planken stonden van Upstairs, maakten frontvrouw Bonnie Fraser en bassist David Potter even wat tijd vrij om een gesprek met ons te houden.

Ook bij de tweede opener, Stand Atlantic, zit de energie er goed in. De Australische poppunkband brengt aanstekelijke liedjes en enkele fans zingen voorzichtig mee met hitjes als ‘Coffee At Midnight’ en ‘Sidewinder’. De vocalen van frontvrouw Bonnie Fraser zijn loepzuiver en de drums zijn retestrak.” Meer over de gig van Stand Atlantic in Melkweg lees je hier.

Ben je nog niet bekend met Stand Atlantic? Dan legt Fraser twijfelachtig uit wat je kunt verwachten: “stupid, fun and… poppunk?” Maar Potter wil hier toch nog even iets aan toevoegen: “trashy“. Dus als we de band mogen geloven, maakt het “stupid, fun en trashy poppunk.”

Bijna iedere band met een frontvrouw in de poppunk wordt vergeleken met ParamoreTonight Alive of We Are the In Crowd. We waren eigenlijk wel benieuwd hoe vaak zij dit te horen kregen. Je vindt het allemaal – en natuurlijk de Disneyprinsessen vraag! – in het onderstaande interview. Kijk je liever op YouTube? Dat kan! Klik dan hier om naar ons kanaal te gaan.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist