maandag 3 september 2018
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Interview THE FEVER 333 met Jason Butler, Aric Improta en Stevis Harrison op Lowlands 2018

De jongens van THE FEVER 333, zanger Jason Aalon Butler, drummer Aric Improta en gitarist Stevis Harrison, waren onlangs voor het eerst in Europa. Zij waren hier om een set te spelen op Lowlands 2018. Om het nog specialer te maken, was het de eerste band die op het festival speelde dit jaar.

Momenteel heeft THE FEVER 333 nog maar één EP uit en een extra single. De EP draagt de naam “Made an America“, waar ook een samenwerking met Yelawolf op te vinden is, en de nieuwste single heet “Trigger“.

De bandleden vonden het erg spannend om hun eerste set in Europa te spelen. Waarom? Dat is te horen in het interview. Maar wij van Smash Press waren natuurlijk ook benieuwd waar de 333 in de naam nou vandaan komt. Ook hier geven de drie mannen antwoord op.

De band wordt door velen mensen omschreven als een supergroep. Nu waren wij benieuwd hoe THE FEVER 333 hier zelf tegenaan kijkt. Zien de heren zich ook als een supergroep of is dat toch iets wat ze liever horen dan dat ze het zelf zeggen? Vanzelfsprekend hebben we ook de welbekende Smash Press-vraag gesteld: welke Disneyprinses zij zouden willen zijn. Bekijk hieronder het interview waarin je antwoord krijgt op deze vragen en méér!

Meer van onze interviews kun je vinden op onze site of je kunt een kijkje nemen op ons YouTube-kanaal.

Benieuwd naar de show op Lowlands? Je vindt het hier! “De nummers die de band speelt, worden enorm goed ontvangen door een lekker gevulde India. Meezingers als ‘We’re Coming In’,’Made an America’ en’Walking In My Shoes’ waren zonder enige twijfel fanfavoriet vandaag. […] Tien minuten voor aanvang stond er nog bijna niemand, terwijl de tent stipt om 12:15 uur uitpuilde. Kortom: voor THE FEVER 333 was het een heerlijk begin van het festival en voor de fans ook!

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist