maandag 4 december 2017
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Interview: The Rasmus 2017

Na vijf jaar radiostilte waren de jongens van The Rasmus weer terug met een nieuw album: “Dark Matters“. Wij recenseerden dit schijfje: “Toch doet The Rasmus iets heel goed op dit album. Het weet je vast te houden om helemaal door te luisteren. Afsluiter ‘Dragons Into Dreams’ is het nummer dat het album prima samenvat. Vooral elektronische geluiden die je weten te grijpen. Muzikaal weet The Rasmus je dan toch even te verrassen.

Op dinsdag 21 november stond de band rondom frontman Lauri Ylönen weer op de planken van Melkweg, Amsterdam. De laatste keer dat de heren in Nederland waren, was op 1 december 2012, bijna vijf jaar eerder. Met heel veel passie veroverde The Rasmus de Amsterdamse venue: “Op het podium stralen de jongens plezier, energie en passie uit. Dé formule die je nodig hebt voor een geslaagde avond. Na het einde van de show loopt dan ook iedereen zeer tevreden The Max uit.

Even voor deze gig, hadden wij van Smash Press de tijd gekregen om Ylönen een paar vragen te stellen. We vroegen ons onder andere af hoe het mogelijk is, dat als je als band vijf jaar niets van je laat horen, toch nog zalen uitverkoopt. The Rasmus‘ Lauri geeft hier antwoord op. Mocht je de heren trouwens gemist hebben in Amsterdam, dan heeft Ylönen goed nieuws voor je.

We zijn uiteraard trouw gebleven aan één van onze diepgaande vragen: welke Disneyprinses zou de vocalist zijn?

Het volledige interview kun je hieronder vinden. Wil je de video liever bekijken op YouTube? Dan kan dat uiteraard via ons kanaal.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist