vrijdag 12 januari 2018
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

Iron Maiden brengt bier op de markt

De heren van Iron Maiden zitten ondanks hun leeftijd niet graag stil. Naast zestien studioalbums bracht de heavymetalband onder andere ook al comics, een game en een dvd uit.

Iron Maiden heeft zich onlangs bezig gehouden met een maken van een nieuw speciaalbier. In samenwerking met de Britse brouwerij Robinson Brewery heeft de band een bier met de naam Light Brigade gecreëerd. Een gedeelte van de opbrengt van het drankje zal ten goede komen aan Help for Heroes. Dit goede doel helpt ex-militairen die gewond zijn geraakt of last hebben van geestesziekten. Voor meer informatie over Light Brigade, kun je terecht op de website van Robinson Brewery.

MEER: Komende zomer kun je Iron Maiden live bewonderen in Nederland en België. Check hier alle details.

De heren van Iron Maiden zijn overigens geen vreemden in de bierbrouw-wereld. Eerder bracht de band al biertjes uit met de namen Trooper Ale en Trooper 666. Frontman Bruce Dickinson liet twee jaar geleden nog weten bezig te zijn met een nieuw, donker bier.

Ben jij van plan om dit biertje te gaan proeven? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Luister in de tussentijd hieronder naar “The Trooper” van Iron Maiden.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist