dinsdag 10 oktober 2017
 

Geschreven door Renske Berckmoes.

 

Leden iwrestledabearonce startten nieuw project

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat iwrestledabearonce voor het laatst een album uitbracht. Nu is er een update gekomen van enkele bandleden over een nieuw project.

De nieuwe band heet Spiritbox en is opgestart door twee bandleden van iwrestledabearonce: vocaliste Courtney LaPlante en haar man, gitarist Mike Stringer. Onlangs kwam de eerste track uit van Spiritbox: “The Beauty of Suffering“, afkomstig van de band zijn eerste EP die op 27 oktober uit zal komen. LaPlante vertelde het volgende over Spiritbox: “Persoonlijk is dit album erg belangrijk voor mij, omdat ik eindelijk veel kon zingen. Voor Michael en mij is dit onze eerste samenwerking sinds dat we getrouwd zijn en we wilden dat elk nummer onze betrokkenheid bij structuur en emotie, zonder een onderscheidend geluid te verliezen. De eerste vier nummers zijn één lang stuk, die bedoeld zijn om samen te beluisteren. Ze heten ‘The Mara Effect’.

MEER: Luister hier naar het meest recente album van iwrestledabearonce: “Hail Mary

De man van LaPlante, Mike Stringer, voegde hier nog aan toe: “We wilden ons gewoon focussen op het materiaal, en onze talenten laten zien als doorgewinterde professionals, maar tegelijkertijd ook reflecteren naar wat voor ons ligt, met een jonge en frisse vibe, niet iets van oude, afgematte muzikanten.

Hieronder kun je het eerste nummer van Spiritbox beluisteren. Wat vind jij van de track en het nieuwe project van de iwrestledabearonce-leden? Laat het ons weten via Facebook en Twitter!

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist