dinsdag 28 juni 2016
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Jack Barakat werkt aan muziek met Tyler Posey

Als je niet bekend bent met tv-series, is de kans klein dat je ooit van Tyler Posey hebt gehoord. Posey is acteur in de serie Teen Wolf. Als je toch van hem hebt gehoord, zou dat best kunnen zijn omdat hij ook in een band heeft gezeten: Lost In Kostko.

Aangezien Posey druk bezig was als acteur stond zijn muzikale carrière op een laag pitje. Tot nu! Posey heeft in een interview met Billboard laten weten dat hij werkt aan nieuwe muziek. Dit doet hij echter niet alleen. All Time Low‘s gitarist, Jack Barakat, is met hem bezig in de studio. In het interview liet Posey weten dat hij grootse plannen heeft met Barakat. “Hij en ik zijn erg goede vrienden geworden over de afgelopen jaren en onlangs spraken we erover om samen iets te produceren en muziek te maken met elkaar. We hebben de plannen om iets groots te doen en hopelijk ook een hele hoop samenwerkingen met een paar andere punk gasten. Het is allemaal punk. Mijn hele leven is punk. Dat is alles wat ik wil doen, ik wil punk performen op het podium, dus het gaat gebeuren.“, aldus de acteur.

Zodra we meer informatie hebben over nieuw materiaal, laten we je dat uiteraard direct weten. Volg ons via Facebook en Twitter om dit niet te missen. Luister hieronder naar “Molly“, van Lost In Kostko.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist