maandag 12 juni 2017
 

Geschreven door Angela Papadogamvraki.

 

Jake Ewald over pauze Modern Baseball en soloproject

In februari maakte Modern Baseball bekend dat de band tijdelijk zou stoppen. De band legde toen in een verklaring uit dat ieder bandlid tijd voor zichzelf nodig had. Nu komt bandlid Jake Ewald met een toelichting.

Ewald zegt in een interview over de breuk: “De volgende keer dat we allemaal opstaan met het gevoel dat we dit weer willen gaan doen, dan zullen we het zeker weten weer doen. Zelfs op diezelfde dag. Zo ging het in het begin; we hielden allemaal van wat we deden en we wilden elke dag spelen. Totdat we op een punt kwamen dat we dit niet meer wilden en dat was verwarrend. Toen besloten we om het geen breuk te noemen en er geen groot ding van te maken met ‘laatste show ooit’ of iets in die richting. Vanaf nu pakken we het rustig aan en als we het gevoel weer krijgen bij het wakker worden, dan gaan we het zeker weten weer doen.

MEER: Lees hier onze review van Modern Baseball’s laatste plaat “Holy Ghost

In de tussentijd heeft Ewald solo nieuwe muziek uitgebracht onder de naam Slaughter Beach, Dog en het nummer heet “Building The Ark“. Je kunt deze track hieronder beluisteren. Wat vind jij van dit soloproject? Laat het ons weten via Facebook en Twitter,

Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives