maandag 28 augustus 2017
 

Geschreven door Angela Papadogamvraki.

 

Jared Leto eert Chester Bennington tijdens de MTV VMA’s

Afgelopen weekend werden in Amerika de MTV Video Music Awards uitgereikt. Tijdens de show nam Jared Leto, frontman van Thirty Seconds To Mars, de tijd een goede vriend te eren.

Leto deed dit met een speech aan Chester Bennington, frontman van Linkin Park: “Chester was mijn vriend, zoals bij zovelen. Hij leerde mij veel belangrijke dingen, vooral over hard werken, dromen achterna gaan en aardig en professioneel blijven wanneer je dit doet. Als ik aan Chester denk, zie ik zijn altijd lachend gezicht. Ik denk aan hoe goed hij voor mij zorgde, maar ook voor mijn broer Tomo en onze band. Ik denk aan zijn vrouw en zes geweldige kinderen. Ik denk aan zijn familie. Ik denk aan zijn band die echt broers waren, maar ook aan zijn geweldige stem. Die stem zal voor altijd leven. Als er iemand nu aan het kijken is die voelt dat er geen hoop is, luister naar mij: ‘Je bent niet alleen. Deel je gedachten. Geef niet op’.” Na deze woorden volgde er een video van het optreden van Linkin Park tijdens de VMA’s in 2010.

MEER: Chester Bennington: “Als ik alleen met mijn gedachten ben, dan wordt het gevaarlijk

Echter werd de speech onderbroken door een reclameblok. Hier waren verschillende kijkers van de show niet over te spreken.

Bekijk hieronder de speech van Jared Leto over Chester Bennington. Deel met ons jouw mening via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist