woensdag 1 juli 2015
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Kaartverkoop Epic Metal Fest gestart

Begin juni liet de band Epica weten een eigen festival te organiseren. Het festival zal dit jaar voor de eerste keer plaatsvinden op zondag 22 november in het Klokgebouw, te Eindhoven.

Vanaf vandaag is de reguliere verkoop gestart. Je kunt kiezen uit twee soorten kaartjes: een regulier ticket voor €40,00 of een reguliere ticket bundel voor €55,00, bestaande uit een ticket en een officieel festival t-shirt. Het was vanaf 5 juni al mogelijk early-bird tickets te kopen. De band is erg tevreden over het verloop van de ticketverkoop.

Op dit moment bestaat de line-up uit: Epica, Eluveitie, Fear Factory, Moonspell, Delain en Periphery. Binnenkort worden hier nog meer namen aan toegevoegd. Gitarist Mark Jansen heeft laten weten dat hij het toch erg spannend vindt om een eigen festival te organiseren: “Het is een groot avontuur, maar uit de reacties van fans en de media blijkt dat we de juiste keuze hebben gemaakt.

Hieronder kun je luisteren naar “Victims of Contingency” van Epica. Heb je al tickets, of ben je van plan nog tickets te kopen voor dit festival? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist