dinsdag 28 juli 2015
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Keep a Breast Foundation werkt samen met Rude Records

De Keep a Breast Foundation is een non-profit borstkanker organisatie die zich richt op jongeren in de hele wereld. Zij bieden ondersteuning aan jongeren die in aanraking zijn gekomen met kanker. Daarnaast willen ze meer kennis overbrengen op jongeren over de preventie en vroegtijdig opsporing van borstkanker. Nu komt de organisatie met een nieuw project.

Het project heeft de naam: Music for Boobies en is een samenwerking met recordlabel Rude Records. Diverse artiesten en bands zullen speciale opnames vrijgeven voor dit project. Het kan om verschillende opnames gaan, zoals covers, akoestische versies, nooit uitgebrachte tracks of samenwerkingen van artiesten. Welke artiesten en bands hieraan meewerken is nog niet bekend gemaakt. Het project zal in de herfst worden gelanceerd, je kan de muziek dan downloaden en streamen. 50% van deze opbrengst gaat direct naar de Keep a Breast Foundation, de overige 50% gaat naar de artiesten en de projectontwikkelaars.

Hieronder kun je luisteren naar “Big Boobs” van Steel Panther. Wat vind je van dit project? Welke artiesten hoop je dat hieraan meedoen? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist