donderdag 28 juni 2018
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Kensington krijgt eigen munt

Het gaat erg lekker met de mannen van Kensington: een uitverkochte clubtour, meerdere uitverkochte shows in Ziggo Dome en op zaterdag 14 juli speelt de band zijn grootste headlineshow tot nu toe in de Johan Cruijff ArenA. De heren kunnen nog iets bijzonders aan het lijstje toevoegen binnenkort.

Kensington krijgt namelijk zijn eigen munt. De speciale Kensington Penning wordt gemaakt door de Koninklijke Nederlandse Munt. Op 14 juli om 12:00 uur verricht Kensington in de Johan Cruijff ArenA de Ceremoniële Eerste Slag met de slingerpers. Op de voorzijde van de munt staan de bandleden in 3D afgebeeld en op de achterzijde is het logo van de band te vinden. In de rand zijn de bandnaam en het jaartal gegraveerd.

MEER: Lees hier alles wat je moet weten over de aankomende headlineshow van Kensington

De munt werd ontworpen door Juan José Sánchez Castaño van de Koninklijke Nederlandse Munt. Het muntstuk zal tijdens het concert verkrijgbaar zijn voor €9,95. Het is vanaf vandaag ook mogelijk om de Kensington-munt online te bestellen via deze website.

Hieronder kun je luisteren naar “War” en “Sorry” van Kensington. Wat vind jij ervan dat de band zijn eigen muntstuk krijgt? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist