dinsdag 9 augustus 2016
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Lamb of God brengt video uit

Lamb of God bracht vorig jaar in de zomer zijn meest recente plaat uit: “VII: Sturm und Drang“. Om het schijfje weer wat aandacht te geven, heeft de band een nieuwe clip gemaakt.

Het gaat dit keer om de track “Embers“, wat een samenwerking is met zanger Chino Moreno van Deftones. Lamb of God‘s gitarist Mark Morton vertelt dat het nummer erg persoonlijk voor hem is: “Ongeveer twaalf jaar geleden begon ik te werken aan een nummer waarvan ik direct wist dat het speciaal zou worden. Ik begon teksten te schrijven voor deze creatie. Ik was ongelofelijk verliefd op een mooie jonge vrouw, waarvan ik wist dat ze uiteindelijk mijn vrouw zou worden. De werktitel van het nummer was echter ‘Walk With Me In Hell’. […] Vier jaar later stonden mijn vrouw en ik in een hoekje van de intensive care, waar we onze eerste dochter vasthielden. Ons kind had een infectie opgelopen tijdens de bevalling. Ze was erg ziek en haar prognose was nog niet bepaald. Later die dag overleed onze dochter, Madalyn Grace Morton, in mijn armen. Toen liepen we daadwerkelijk samen door de hel.”

Hieronder kun je de video voor “Embers” bekijken. Deel je mening over de beelden met ons via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist