dinsdag 4 april 2017
 

Geschreven door Renske Berckmoes.

 

Lamb of God wil pauze inplannen

Onlangs maakte Lamb of God bekend zijn zomer door te brengen op tour door Amerika met Slayer en Behemoth. De band heeft het er maar druk mee, zou je zeggen. Juist daarom wil de band na al het touren een pauze inlassen.

Dit verklaarde zanger en frontman Randy Blythe onlangs in een interview: “Toen ik uit de gevangenis kwam, gingen we gelijk op tour. Ik ging van de gevangenis naar huis, naar Knotfest, op tour met Lamb of God, terug naar Tsjechië voor het proces waar ik niet schuldig werd bevonden, dan verder met de tour om uiteindelijk in Zuid-Afrika te eindigen. Toen was er een korte tijd dat we vrij waren, maar vlak daarna moesten we alweer terug de studio in voor een nieuwe plaat. Om vervolgens weer op tour te gaan, die tot augustus of september zal duren“. En dat is best zwaar, vervolgt hij: “Dit maakt me gelukkig. Maar er komt een punt, aan het einde van deze tour, dat het tijd is om een serieuze pauze in te lassen en om meer te kunnen focussen op het schrijven (van boeken, red.) en het thuis zijn met familie.” Het hele interview met Randy Blythe kun je hier nalezen.

MEER: Lees hier onze review van Lamb of God’s EP: “The Duke

Wat vind jij van een eventuele pauze voor Lamb of God? Laat het ons weten via Facebook en Twitter, terwijl je hieronder “Omerta” beluistert.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist