maandag 18 september 2017
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Linkin Park brengt video uit, kondigt speciale show aan ter ere van Chester Bennington

In juli kwam het nieuws naar buiten dat Linkin Park’s frontman Chester Bennington zich zelf van het leven heeft beroofd. Na even wat rust en stilte heeft Linkin Park zojuist een bijzondere show aangekondigd.

Op 27 oktober zal Linkin Park een show spelen in Hollywood Bowl in Los Angeles ter ere van Chester Bennington. De band zal deze avond worden ondersteunt door een aantal andere artiesten. “De band zal worden vergezeld door een aantal andere artiesten voor een onvergetelijke avond van muziek ter ere van een man die zoveel levens heeft geraakt over de hele wereld,” wordt door Linkin Park gedeeld op social media.

MEER: Afscheid van een legendarisch icoon: Chester Bennington

Naast de aankondiging hebben de mannen vandaag ook een nieuwe video in première laten gaan. De clip is gemaakt voor het nummer “One More Light“. “‘One More Light’ is geschreven met de intentie van het delen van liefde voor degene die iemand heeft verloren. Nu vinden we onszelf in die positie,” deelt Mike Shinoda bij de clip.

Hieronder kun je de clip van “One More Light” bekijken. Wat vind jij van de video? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist