zaterdag 2 maart 2013
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Maart Metal Maand bij Amazon

Wie houdt er nou niet van fysieke albums? Het is altijd leuker om werkelijk iets vast te kunnen houden. Maar vaak zijn albums duurder dan digitale downloads. Dus dat is te begrijpen dat je het dan liever online koopt. Of natuurlijk illegaal download, wat ook veel gebeurt. Dit allemaal is in heel maart voorbij, als je koopt bij Amazon.. Zo zijn er tig albums te koop voor $3.99, $4,99 of $5,99.

Daarnaast gaat het niet om een beginnend metal bandje om de hoek. Maar grote namen als Slipknot en veel meer. Er zijn albums te koop van: Black Stone Cherry, Coal Chamber, Deicide, Devildriver, Fear Factory, Gojira, Killswitch Enage, King Diamond, Machine Head, Megadeth, Sepultura, Slipknot, Soulfly, Stone Sour, Times Of Grace en Type O Negative.

Een van Slipknot‘s laatste hits kun je hieronder beluisteren, namelijk “Psychosocial“. Ga jij één of meerdere albums bestellen? Vertel ons welk album dit is! Doe dit via een reactie op Facebook en/of Twitter, of laat een reactie achter onder aan deze pagina.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist