dinsdag 20 februari 2018
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Mallory Knox brengt nummer en video uit

Vorige week kwam Mallory Knox met het nieuws naar buiten dat frontman Mickey Chapman de band heeft verlaten. Zijn plek is ingenomen door bassist Sam Douglas.

Vandaag hebben de mannen van Mallory Knox de eerste single uitgebracht in deze nieuwe formatie. De track heet “Black Holes” en is met bijbehorende video gedeeld. Douglas geeft een korte toelichting over de track: “Ik denk dat het een hele andere kant van mijn stem laat zien. Bij het besluit dat ik de leadvocals voor mijn rekening ging nemen, was dit iets wat ik wilde laten zien. Het is een nummer dat we al een tijdje tijdens de repetitie hebben gespeeld en we zijn allemaal heel enthousiast om het te kunnen spelen in onze set.

MEER: Mallory Knox, waar blijft je Europese headlinetour?

Momenteel is nog niet bekend wanneer we meer nieuw werk van de band kunnen verwachten. Mallory Knox speelt in april een headlinetour door Groot-Brittannië. Daarnaast zijn er ook enkele festivalsets bevestigd. Vooralsnog is er geen Nederlandse show bekendgemaakt.

Hieronder kun je de nieuwe track “Black Holes” direct beluisteren. Wat vind jij van het nieuwe nummer? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist