maandag 3 juni 2019
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

Marcus King Band cancelt Pinkpop 2019, vervanger bekendgemaakt

Volgend weekend is het weer tijd voor Pinkpop. Op woensdag 13 maart werd tijdens de Pinkpop persconferentie in Paradiso de complete line-up voor 2019 bekendgemaakt.

Vandaag heeft de organisatie echter nog een last-minute wijziging doorgevoerd. Marcus King Band heeft zijn complete Europese tour moeten annuleren: “We vinden het erg vervelend om dit slechte nieuws te brengen: onze Europese tour is uitgesteld en we zullen geen festivals spelen aan jullie kant van het water. Dit jaar was een wervelwind van opwinding, maar ook erg hectisch. We moeten de tijd nemen om uit te rusten, ons te concentreren op onszelf en ons voorbereiden op groot nieuws. Dit was een erg zwaar besluit en we vatten het niet licht op […]. Het zal even duren voordat we met elkaar kunnen hangen, maar WE BELOVEN het goed te maken als we elkaar weerzien“, luidt het statement van de band. De organisatie van Pinkpop heeft een vervanger gevonden in de Nederlandse rockers van DeWolff. Deze jongens zullen op vrijdag 14 juni hun nieuwe plaat uitbrengen: “Live & Outta Sight II“.

MEER: DeWolff laat met ‘ROUX-GA-ROUX’ zien dat de band bij de top van de Nederlandse muziek hoort

Ben jij in het Pinksterweekend te vinden op het Pinkpopterrein? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Hieronder kun je luisteren naar “

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist