dinsdag 8 november 2016
 

Geschreven door Renske Berckmoes.

 

Marilyn Manson onthoofdt Trump in nieuwe clip

Heel Amerika is vandaag in de ban van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Zo ook bekende artiesten zoals Marilyn Manson, die eerder al heeft verklaard niet te gaan stemmen. Vandaag is er een nieuwe videoclip van hem uitgekomen, als teaser rond zijn nieuwe album: “Say10“.

De nieuwe videoclip toont beelden van Marilyn Manson met een Bijbel in zijn handen. Daarnaast is een bebloed, onthoofd lichaam te zien van iemand die heel erg lijkt op de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump. Op foto’s van zijn Instagramprofiel lijkt het ook te gaan om Trump. In een interview vertelt Marilyn Manson het volgende hierover: “Hoe het ook zal verlopen tijdens de verkiezingen, de beelden zijn bedoeld om mensen aan het denken te zetten. Dit is namelijk groter dan de verkiezingen. Het gaat over de wanhopige daden van mensen die iets geloven wat door een ongelovige wordt verkondigd. We zijn op dit moment zo verward als het gaat om religie, politiek, seksualiteit en hoe ze allemaal verbonden zijn, en er wordt een circus en een bijzaak van gemaakt – en dat is iets waar ik juist als oprichter van gezien word. Het is nu voor mij tijd als een artiest, en als een Amerikaanse artiest, om iets te maken dat nieuwe vragen bij iedereen oproept. Nieuwe vragen die niet simpelweg verklaringen zijn.

MEER: Marilyn Manson onthult meer details over nieuw album

Bekijk en beluister hieronder de nieuwe clip van Marilyn Manson. Wat vind jij van de clip en zijn verklaring? Vertel het ons via Facebook en Twitter!

REVELATION CHAPTER 13. //www.thedailybeast.com/articles/2016/11/08/marilyn-manson-s-shocking-trump-video.html

Een foto die is geplaatst door Marilyn Manson (@marilynmanson) op

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist