donderdag 24 juni 2021
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Mark Hoppus gediagnosticeerd met kanker

Na eerder een post te hebben verwijderd, heeft blink-182 bassist Mark Hoppus nu toch het een en ander losgelaten over zijn kankerdiagnose en het officieel bevestigd: “Ik heb kanker“.

De laatste drie maanden heb ik chemotherapie ondergaan voor kanker. Ik heb kanker. Het is klote en ik ben bang, en tegelijkertijd ben ik gezegend met ongelooflijke artsen en familie en vrienden om me heen die me hier doorheen helpen. Ik heb nog maanden van behandeling voor de boeg, maar ik probeer hoopvol en positief te blijven. Ik kan niet wachten om kankervrij te zijn en jullie allemaal te zien bij een concert in de nabije toekomst. Liefde voor jullie allemaal.” meldt Hoppus via zijn Instagram-account.

Wij van Smash Press wensen Mark Hoppus en zijn vrienden en familie veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives