maandag 25 januari 2016
 

Geschreven door Lara Janssen.

 

Mark Morton releaset track

Ondanks zijn werk met Lamb of God, heeft gitarist Mark Morton tijd gevonden om een eigen nummer op te nemen. Dit deed hij samen met Clutch‘s drummer Jean-Paul Gaster. De track die de Lamb of God gitarist heeft opgenomen, heeft de naam “SnowBound” gekregen.

Morton vertelt het volgende over zijn nummer: “Hier is een voorbeeld van de nieuwe muziek waar ik de laatste tijd aan heb gewerkt. Het is zeker een beetje anders dan wat je van me gewend bent bij Lamb of God. Er zijn een aantal geweldige spelers betrokken bij dit project (waarbij J.P. van Clutch achter het drumstel!). Ik vond het geweldig om hieraan te werken en daar gaat het voor mij ook om… plezier! Ik hoop dat je het leuk vindt!

Beluister hieronder “SnowBound” van Mark Morton. Wat vind jij van de track? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist